26 Mart 2009

World Of Warcraft oynuyor musunuz?

World of Warcraft oyununu elbet duymuşsunuzdur. World of Warcraft (çoğunlukla WoW şeklinde kısaltılır), Blizzard Entertainment firması tarafından geliştirilen bir "Devasa çevrim içi rol yapma oyunudur. (MMORPG-Massively Multiplayer Online Role Playing Game).

11.5 milyon aylık kullanıcı sayısıyla World of Warcraft dünyanın en fazla kullanıcısına sahip Devasa çevrim içi rol yapma oyunudur.

Ben de yaklaşık olarak 3 senedir bu oyunu oynuyorum. Ama bugün size oyundan bahsetmeyeceğim. WoW dan esinlenerek hazırlanmış ve 5 kişilik bir guildin esprili hikayelerini dile getiren bir web dizisi olan "The Guild"den bahsedeceğim. Bir zamanlar WoW bağımlısı olarak Hard Core raid yapan Felicia Day ve ekibi tarafından hazırlanan bu seri WoW'u biliyorsanız İngilizceniz de varsa sizi kahkalarla güldürecektir. http://www.watchtheguild.com/ adresinden bu serinin tüm bölümlerine ulaşabilirisiniz.
Felicia Day aynı zamanda bir twitter kullanıcısı http://twitter.com/feliciaday sayfasından kendisine ulaşabilirsiniz. The Guild web serisinin twitter adresi ise http://twitter.com/theguild

0 yorum:

Yorum Gönder

Lütfen görüşlerinizi paylaşın...